Stephanie Wrobel

Oporavak Rose Gold

17,12 € / 129,00 kn

Patty i Rose Gold Watts osamnaest su godina provele u raznim bolnicama, noseći se s raznim dijagnozama – ili, bolje rečeno, nedostatkom dijagnoza – i strepeći za život Rose Gold. Dok je Patty razbijala glavu pitajući se što nije u redu s njezinom kćeri, Rose Gold je povraćala sve što bi pojela, bila prikopčana na cjevčicu za hranjenje, puštala da je odvlače na operacije, te naposljetku postajala preslaba da uopće hoda… No ispostavilo se da je Patty tek izvanredno dobra lažljivica.

Poslije pet godina provedenih u zatvoru, Patty je naposljetku slobodna i jedino što želi je ostaviti prošlost daleko iza sebe, jednom zauvijek pomiriti se s kćeri koja je svjedočila protiv nje i brinuti se za novorođenog unuka. Kad Rose Gold pristane da se Patty useli s njom u kuću koju je upravo kupila, čini se da je njihov odnos konačno na putu da se popravi. Jer Rose Gold je tako dugo čekala da joj se majka vrati.

No je li Rose Gold i dalje ona podložna djevojčica kakva je nekoć bila, kojoj majčine riječi neprestano odzvanjaju glavom? A je li Patty još onako nepokolebivo odlučna izravnati račune s kćeri? Oporavak Rose Gold nevjerojatno je napeta o opsesiji, pomirenju i osveti, psihološki dvoboj ličnosti koje pod površinom ljubavi skrivaju mračne zakutke o kakvima se rijetko pripovijeda.

Kupi proizvod na stranici Znanje.hr
Kategorija: